Tuesday, August 4

Maria viimane päev meiega

Maria on oma kolimisega juba suhteliselt kaugele jõudnud ja eluke siin korteris on võtnud suhteliselt kurvemapoolse pöörde. Maria asjad on kadunud, kõikjal laiutab tühjus. Kõige rohkem on mul kahju Mariast endast, sest ta ütles ükspäev mulle, et ta hea meelega jääks meie juurde. Meil on viimasel ajal ülilõbusaks ja kihvtiks siin läinud ning siis ta teatas, et ei kujuta ette, kuidas ta seal üksi olema hakkab. Ja siis ütlesin, et kui meid puudust tunneb, siis võib iga kell uksekella lasta ning külla tulla! Meil nagunii hetkel üks tuba varsti üle! Ja seepeale vastas Maria, et olgu ma ettevaatlik, ta hakkab nii veel iga nädalavahetus käima! Lisaks on ta viimasel ajal ülinärviline ning rahutu, ainult mässab oma korteriga, otsib mööblit, koristab ja tassib asju. Ükspäev lõin minagi asjade tassimisele käed külge, mispeale ta jube õnnelik oli. Ja nüüd on homme viimane päev ja kolmapäeval ta ongi läinud....

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete