Monday, August 3

Lõpuks ometi läätsed käes

Kirjutasin eile, et lähen täna uuesti arsti juurde. Nüüd siis visiit sinna tehtud ning läätsed lõpuks käes! Veetsin täna tunnikese rõõmsalt silmaarsti juures kontrollis ning uuringutel (tööajast!) ja lõpuks kirjutati mulle välja läätsed. Kurb uudis siinkohal on see, et mu silmanägemine on halvenenud, kuigi öeldi, et mul prilliklaasi ei pea vahetama, lihtsalt liiga nõrgad läätsed olid enne. Minu eelmiste läätsede ja prillide erinevus oli 0,5. Kuigi mina pole absoluutselt aru saanud, et miskit muutunud oleks. Äkki mulle siis lihtsalt meeldib asju uduselt näha, mine tea!
Ja oh seda rasket kotitäit, mida ma koju vedama pidin. Nüüd veel vaja paberimajandus korda - paberid Brüsselisse saata, et kindlustuselt raha tagasi saada!
Aga nüüd kohe elu jälle selgem :)

3 comments:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  2. Tere
    See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

    ReplyDelete
  3. WESTLAKE FINANTSTEENUSED
    HEAD OFFICE -------- 35 Portman Square W1H 6LR, ÜHENDKUNINGRIIK
    EMAIL ADDRESS------westlakefinancialservices02@hotmail.com
    - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * -
    Olete teretulnud WESTLAKE FINANTSTEENUSTE, meie kohustus on
    aidata vaestel saada rahalist stabiilsust, et rahuldada elatustaset. Ja aidata neid, kes on finantskriisis.
    Me anname laene vahemikus $ 1000 kuni $ 900,000,000. Meie laenud

    on kindlalt kindlustatud ja maksimaalne turvalisus on meie prioriteet 2% intressimääraga.
    E-post ----westlakefinancialservices02@hotmail.com
    Tänan

    ReplyDelete