Tuesday, May 26

Mõni asi ikka läheb täppi...

Mu ema saatis mulle eelmise nädala lõpus väikese horoskoobi. Kas pole mitte täielik mina?

Kaksikute tähtkuju (22.05.-21.06.) all sündinud on püsimatud ja kahepaiksed. Nad on sõbralikud, lahked ja armastusväärsed. Nad vihastavad kergesti, aga viha ei ole kardetav, see on nagu õletuli, mis plahvatab lõkkele ja kustub taas. Selle tähtkuju all sündinud on targad, laia silmaringiga, mitmekülgsete huvidega.
Intelligentsed, elavad ja teravmeelsed. Nad on uudishimulikud, kohanevad kiiresti. On väga võimekad võõrkeeltele.
Kaksikute tähtkuju all sündinud on huvitav inimtüüp. Püsimatu, võluv, järjekindluseta, kunagi ei näe ette reageerimist asjadele ja sündmustele. Selle tähtkuju all sündinute elav loomus vajab palju erutavaid sündmusi. Nad on head seltsimehed, nendega ei tunne igavust. Inimestega kohanevad üldiselt ruttu, oskavad nendega saavutada peaaegu alati kokkuleppe.
Õppida on neil inimestel kerge. Koguvad teadmisi nagu mängides. Selle tähtkuju all sündinute hulgas on kõige rohkem geeniusi ja andekaid inimesi nii teaduse, kirjanduse kui ka kunsti valdkonnas. Naistest saavad tihti salongi perenaised. Üldiselt on võimekad filosoofias, matemaatikas ja muusikas.
Kaksikute tähtkuju all sündinutel on suur tegevustung ja nad ajavad mitut asja korraga. Alustavad alati enne uut kui ühe lõpetavad.Seltskonnas on need inimesed hinnatud kui ka huvitavad vestlejad.

No comments:

Post a Comment