Tuesday, May 26

Homme, homme

Homme on meil tähtis päev. Kogu Hispaania valmistub vaikselt Barcelona ning ManU mänguks.
Näiteks alates eelmisest kolmapäevast, kui Barca jälle oma treeninguid alustas, kogunes iga päev Camp Noule (Barca kodustaadion kui keegi juhuslikult ei tea) üle 200 ajakirjaniku ning fotograafi, et jälgida nende ettevalmistusi, treeninguid ning et teada saada kas Iniesta ning Henry ikka mängivad või ei! No nüüd on kindel, et mängivad.
Lisaks on viimased viis päeva jooksnud telekas reklaam, kus näidatakse erinevaid vana-rooma kangelasi ning juures ilmub tekst: 3 päeva Rooma vallutamiseni, me võidame! Kujutan ette milline raha selle alla maeti.
Peale selle on ka Reebok ruttu uue reklaami teinud koos Henryga, kus Henry on kodus ning talle saadetakse enne mängu juba igast kingitusi ning auhindu eesoleva võidu puhul. Päris kiftilt tehtud!
Ja muidugi ei saa jätta mainimata kõiki neid uudiseid raadios, telekas ning ajalehtedes-ajakirjades, kus muudkui räägitakse Barcast ning ManUst.
Miks see siin nii tähtis on? Sest Barca on esimene hispaania klubi läbi aegade kellel on olnud võimalik võita Copa del Rey ning olla Meistriliiga finaalis. Varem sellist asja juhtunud pole... Cruzamos dedos (ristame sõrmed) ja loodame kõige paremat, sest mäng tuleb raske!

1 comment: