Monday, June 15

Suvegraafik ning kursused

Tänasest on selgunud minu täpne töögraafik suvel. Nimelt alates 29. juunist hakkame me töötama kella 8-14. Ja õhtud on meil suviti vabad ning seda juba sellest nädalast. Järgmine kord, kui ma pean taas õhtul tööle minema (üks päev nädalas küll, kuid siiski) on alates 15. september! Hahaa! Muidugi minul on esimene nädal suvegraafikust poolik, sest Triin tõttab Barcelonasse, kuid see selleks.
Täna tuli välja ka meie järjekordne tegevuste programm, kus hulgas on ka minu loengud-workshopid. Muidugi tehti nendes veel tuhat muudatust, aga nüüd peaks olema asi selge.
Inglise keele tunnid hakkavad olema 3. juuli kuni 4. september teisipäeviti, neljapäeviti ning reedeti kell 13-14.30. See tähendab seda, et Triin saab neil päevil hiljem tööle minna!
Meedia ja ajakirjanduse workshopid hakkavad pihta 6.juulil ning kestavad 7. septembrini esmaspäeviti ning kolmapäeviti kell 13-14.30. See tähendab jälle seda, et Triin saab neil päevil hiljem tööle minna!
Mõlemale kursusele on ette nähtud 30 kohta. Registreerimine kursustele hakkab neljapäevast, seega vaatame, kuidas läheb. Igatahes on kõik väga vaimustuses, isegi nii vaimustuses, et räägitakse juba sellest, kuidas ma neid kursusi ikka sügisel ka andma peaks....

No comments:

Post a Comment