Thursday, April 16

Vene maffia ründab ning värske lehmapiim

Mul on saanud traditsiooniks veeta õhtul teleka ees üks tunnike koos õhtuste uudistega. Siin on uudised naljakad selles mõttes, et ca 20 minutit on hispaania ja maailma uudiste jaoks, siis ca 20 minutit sporti, 5 minutit reklaami ja ilmateade. Poistele need spordiuudised muidugi meeldiksid. Jalgpall, jalgpall, korvpall, tennis, motosport. Muud spordiuudised tavaliselt eetrisse ei mahu ning neid näidatakse hommikuste uudiste ajal. 

Aga miks ma kirjutan sellest. Mulle jäi eile kaks asja uudistest silma, mis ajasid mind naerma. 

1. Vene maffia ründab
Costa del Solis ehk siis Marbella kandis on muutunud tõsiseks probleemiks vene maffia, kes rüüstab rikkurite kodusid ning varastab kõike, mis vähegi väärtuslik ning kasulik võiks olla. Nüüd on kohalikul politseil tõsine probleem, kuidas neid takistada, kuna need vargused on muutunud juba liiga tihedaks. Ja siis ma jälle itsitasin, et küll need venelased ikka jõuavad igale poole....Seega eesti rikkurid, kellel on kodud Costa del Solil, hoidke alt!

2. Värkse lehmapiim
Stagnaaeg on tagasi. Vähemalt mulle tuli selle värkse lehmapiima uudisega meelde kohe see kollase tünniga traktor, mis vanasti Viimsis ringi kimas ning kust sai ikka pudeliga värsket piima toodud. Siin on muutunud väga populaarseks panna tänavatele niiöelda värkse lehmapiima aparaate, kust saab oma pudelikesega piima ostmas käia. Üks liiter = 1€. Märkimisväärselt kallim kui tavaline pakipiim poes, kuid ikkagi värkse. Ning tarbijate seas leiavad need üha rohkem kasutust ning positiivset vastuvõttu. Minule aga meenus kohe see kollane tünn ja trakats Viimsist...

No comments:

Post a Comment