Wednesday, April 15

Thank god, normaalne elu on tagasi!

Tuleb tunnistada, et elu siin hakkab normaliseeruma. Olen sulandunud tagasi töörütmi. See-eest on minu jaoks täna ikkagi teisipäev, mitte kolmapäev. Eile hommikul oli küll väga segane tunne, kui äratuskell helises. Mõtlesin, et mida nüüd, alles ju sain magama. Aga see on see, kui sul on viis vaba päeva järjest ning palju "mitte midagi" tegemist. 

Samuti on Alicante normaliseerumas. Suured turistide hordid ning madriidikad on meie linnakesest lahkunud. Ainult üksikud gidi'd(nii me kutsume siin turiste, kes praeguse ilmaga poolalasti ringi käivad) on veel tänavatel liikumas ning need on peamiselt erasmus tudengid. Lisaks saab juba tänavatel inimlikult liikuda - pole mingeid rongkäike ning meeletuid rahvasummasid, kellest läbi trügida. Vahelduseks on see supermõnus! Thank god, normaalne elu on lõpuks tagasi! See Semana Santa hakkas juba vaikselt ära tüütama...

Ja ilm on soojaks läinud. Kuigi ilmateade muutkui plätrab, et Hispaaniasse on talv saabunud ning kõigil on paanika. No tõesti, enamus hispaanias ongi mingi 10-15 kraadi ja vihma sajab (kaasa arvatud Santiago de Compostelas, kuhu ma pühapäev sõitma hakkan ning mis mind suhteliselt hirmutab, sest mul pole ühtegi sooja riideeset peale 2 kampsuni), kuid meil on siin päike väljas ning soojem kui ei kunagi varem. Täna näitas kraadiklaas vilus juba 23 kraadi. Pole paha :) Siesta tuleb nüüd rannas veeta!

No comments:

Post a Comment