Wednesday, June 10

Miks kõik nutavad ja halavad?

Ühte asja ma siin mitte kuidagi ei mõista. Kui sa paned teleka käima ning vaatad mõnda kohalikku sarja või realityt, siis vähemalt poole tunni jooksul näed sa tervet tosinat inimest nutmas ning halamas.
Näiteks kui mul pole kusagile kiiret, siis koju tulles ning süües vaatan ma ühte programmi nimega Fama. A bailar! See on tantsusaade, kus valitakse välja parimat tantsijat. Siuke kift noorte värk – härrad-prouad Eesti telemehed, selle asja võiks ka Eestisse tuua! Ja siis seal kõik muudkui halavad ja nutavad. Kui neid hinnatakse, kui nad räägivad kodustega, kui nad arutlevad omavahel päeva üle, kui neil trennis miskit välja ei tule, kui kuulavad muusikat või vaatavad telekat, kui söövad ning kui magavad. No täielik nutukoor 24/7! Ja siinkohal on kõige imelikum see, et ainult naised ei vala pisaraid, vaid mehed ka ning viimased vahel vaat et hulleminigi kui naised!
Ma ei pea õigeks väidet, et mehed ei tohiks nutta, vahel ikka võib, aga et pidevalt?! No tule jumal appi! Üks põhjus veel, mis mind paneb mõtlema, et need hispaania mehed pole ikka õiged mehed...

No comments:

Post a Comment