Thursday, May 7

Püha jalgpall

Hispaanlastele kohaselt olen minagi vaikselt hakanud jalgpalli jälgima. Mitte, et ma nüüd kõike mänge vaataks, kuid tulemusi ja asju panen ikka tähele. Eks see ole ka paratamatu, kui igaõhtustest uudistest suurim osa pühendatakse jalgpallile :) Aga hispaanlastele on jalgpall püha!

Eile oli tähtis mäng - Barca ja Chelsea ning jumal tänatud, et Barca võitis. Ja no peale seda läks tänavatel ikka parajaks mürgliks. Inimesed karjusid, lasid mascletasid (nagu ilutulestik, kuid ilma värviliste õhku lendavate asjadeta), pidutsesid ning laulsid. Tüüpiline hispaanlaste värk! Ainuke probleem oli, et magama ei saanud jääda. Juhtub! Hommikul vaatasin telekast, et Barcas oli täielik põrgu lahti olnud - miljonid inimesed tänavatel laulmas ning pidutsemas hommikuni! Ükskord tahaks seda asja oma silmagagi näha.

Seoses jalgpalliga on veel see naljakas asi, et meil on korteris sellepärast juba väike kisma. Maria Jose ja mina oleme Barca poolt. Minul on lihtsalt Barca alati südames olnud, Maria Josel oli Barca treener pubekaea armastus! Teresa on Real Madridi poolt või kui nemad ei mängi, siis Christiano Ronaldo ja Manu poolt ning kui nemad ka ei mängi, siis ükskõik kes - peamine, et mitte Barca! 

Ja siis meil ongi nüüd kaks leeri - kes kellele ära paneb! Maria Jose ja mina juhime 2-0. Hähä!

Igatahes, vaya Barca! Jääme ootama finaal...


1 comment: