Wednesday, April 8

Infomoviliga San Juanis

Tänane tööpäev algas varakult. Kui äratuskell oma trikke tegi, tundus justkui oleks alles öö. Pidin aga tööl olema täna kolmveerand tundi varem, et kihutada Infomoviliga San Juani poole. 

Infomovil on niiöelda Centro 14 ratastel, mille eesmärgiks on külastada erinevaid koole-ülikoole, et tutvustada Centro 14 pakutavaid teenuseid, workshoppe, tegevusi, programme ja kõike muud, mis noortega seotud. 

Buss iseenesest nägi päris kift välja. Värviline ja silmatorkav. Bussi sisse oli lõigatud niiöelda aken, kust sai telekast noortele meie organisatsiooni tutvustavat videoklippi näidata ja muusikat lasta. Ja siis kõiksuguseid materjale laiali jagada ja pläkutada. Päris kift oli. Minul oli jälle lööki stiilis, et kes see blond plika on ja mis ta siin teeb. 

Tegin ka mõningaid pilte, kuid kuna unustasin juhtme koju, siis ei saa neid fotokast hetkel kätte ning nende ülesse laadimine jääb järgmistele päevadele. Kannatust. 

San Juan on siinne Viimsi ehk elamupiirkond koos suure ning pika rannaga. Üks parimaid läheduses. Sõit sinna võtab ca 15-20 minutit ning mulle see koht meeldib.

Kool, mida külastasime oli IES Playa de San Juan ning tegemist oli keskkooliga. Hästi suur-suur hoov ning pisikesevõitu koolike. Mulle aga meeldis see, et väljas oli palju pinke, mängis muusika ning seetõttu said kõik kenasti oma vahetunde õues veeta. Lisaks olid kohe kooli kõrval ka spordiplatsid, kus kutid usinasti palli mängisid. 

Harjumatu oli see, et paljud käisid koolis dressides. Kui ma õigesti mäletan, siis meil vaadati sellise asja peale natukene viltu. Vähemalt Külli ei olnud sellest just kuigi vaimustuses. Samuti kõiksugused nabapluusid ja miniseelikud tundusid olevat igati pop teema ning mis jällegi meie koolis pigem ebasobivaks tunnistati. Aga sellisena nad koolis käivad :)

Huvi Infomovili vastu oli üllatavalt suur, kuigi neil oli täna viimane koolipäev, sest algas koolivaheaeg!

No comments:

Post a Comment