Friday, September 25

Kaksikute kontsert Stereos

Eile õhtul käisin kaksikute esimesel kontserdil Stereos. Nad astusid üles koos kohaliku bändiga. Muidugi kukkus see õhtu natukene kehvasti välja. Kontsert pidi hakkama pool 11, hakkas pool 12 öösel. Kaksikud said lavale aga alles kell 2 öösel. Seega oli ootamist nii, mis hirmus ning minul lihtsalt vajus silm kinni. Kui kell kolm öösel koju tulin, vajusin kui kott voodisse. Neli tundi magada ja äratus. Algab päev, päikest näen...

2 comments:

  1. Hei! Lugeisn internetist EVS-i kohta ja leidsin muuhulgas ka sinu blogi. ma olen ise ka mõelnud minna Hispaaniasse vabatahtlikuks. tahtsin sinult küsida, et kes oli eestis su saatev organisatsioon? ning oled sa rahul, et otsustasid hispaaniasse minna? ja kaua sul kulus ideest teostuseni aega? küsimusi on veeel, aga need on esimesed mis pähe tulid :)

    ReplyDelete
  2. Tere!
    Minu saatvaks organisatsiooniks on Viimsi Vallavalitsus. Ma olen vaga rahul, et otsustasin siia tulla, ei soovi tagasi. Ideest teostuseni laks ca aasta, kuna ma tahtsin olla surmkindel, et mulle see koht meeldib, kuhu ma lahen. Otsisin ikka vaga kaua seda oiget linna ja organisatsiooni.
    Edaspidi void saata mulle kysimustega meili triin.rebane@gmail.com
    Paikest,
    T.

    ReplyDelete