Tuesday, May 12

Täielik spordinädal...

Käesolev nädal on meil täielik spordinädal. Kolm suurt sündmust ümberringi. Kõik spordihuvilised  hispaanlased on ilmselt see nädal teleri külge naelutatud. 

Kõigepealt kõige tähtsam. Maria ja minu jaoks.

Final de la Copa del Rey

Pühapäeval mängis FC Barcelona Villa Realiga. See oli esimene võimalus Barcale võita meistritiitel. Läks luhta, mäng lõppes seisul 3-3. Nüüd on järgmine võimalus - kolmapäeval kell 22 algab mäng Barca ja Atletico de Bilbao vahel. Valencias. Suured ettevalmistused selleks hoogsalt käivad ning kõik on jube elevil. Ka meie valmistume selle mängu vaatamiseks, sest kui Barca peaks võitma, siis läheb meil Alicantes ikka päris põrguks lahti. On tava minna Plaza de Lucerole purskkaevu sulistama :)

Ma väga loodan, et Barca võidab ning ma saan näha kogu seda kisa kära ja eufooriat, mis siis aset leidma hakkab. Ja isegi vaatamata sellele, et neljapäev tõotab tulla väga unine päev!!!

Mutua Madrilena Madrid Open 2009

Sellel nädalal leiab aset ka Madriidi tenniseturniir. Ja kuna seal osaleb miljon hispaania tennisisti ning püha-Rafa, siis on see järgmine A ja O sel nädalal. Mulle meeldib. Tennist näidatakse telkust nüüd ka söögi alla ja söögi peale. Mu roomydele see vist väga ei sümpatiseeri, kuid ausalt öeldes ei huvita. Elavad üle. 

El circuito Audi MedCup

See on tähtis asi alicantinodele ning Alicantele. 12.-17. mai on sii järjekordne suur regatt, millest võtab osa 19 jahti ning 250 võistlejat. See on juba kolmas kord, kui Alicante Audi Medcupi võõrustab. Sadamas toimub selle puhul igast üritusi. Sõitmised algavad homme, lähen ükspäev vaatan siesta ajal, kas on mõnda paati ka näha!

Aga see nädal tõotab kulgeda spordinädala tähe all...

No comments:

Post a Comment