Wednesday, August 26

Parimad kohad elamiseks: Madriid, Barcelona ja Valencia

Ükspäev avaldati meil lehes uuringu tulemused, mis uurisid Hispaania erinevate linnade reputatsiooni järgmistest valdkondades: õppimine, töötamine, ettevõtlus, elamine, turism ja lõbutsemine.
Õppimise edetabelis ilutseb Alicante 26. kohal. Esimese koha hõivas kellelegi üllatuseta Madriid, järgnes Salamanca ja Barcelona. Meie kõrval asuv Elche on näiteks meist veel kolm kohta tagapool.
Töötamise tabelis oleme juba tunduvalt kõrgemal – 16. kohal. Esikolmiku moodustavad kolm kõige suuremat Hispaania linna – Madriid, Barcelona ja Valencia. Elche see-eest jääb hoopis 28. kohale.
Alicante positsioon uuringus paraneb veelgi äri tegemise edetabelis, kus pesitseb kenasti 11. kohal. Esikolmiku hõivasid taas kolm suurimat linna, Elche jäi aga endiselt 28. kohale.
Elutabelis on Alicante see-eest hirmus taga – 37. kohal. Elche on isegi eespool oma 30. kohaga. Esikoha on siinkohal hõivanud Barcelona, millele järgneb Madriid ja Valencia.
Külastus- ning meelelahutuse edetabelis on Alicante aga taas esimese kahekümne seas – 14. positsioonil. Külastuslinnade esikohal on taas Barcelona, teisel Madriid ja kolmandal Granada. Meelelahutuse tabelis võimutseb Madriid, millele järgneb Barcelona ja Valencia.
Uuringu kokkuvõtteks võib öelda, et Hispaania parimad linnad elamiseks, töötamiseks, lõbutsemiseks, külastamiseks või õppimiseks on siiski kolm kõige suuremat – Madriid, Barcelona ja Valencia.

No comments:

Post a Comment